Hva å spise hva å spise hmmm indisk tror jeg;) OG det ble det herlig sterk og varm indisk mat med
naanbrød
naanbrød
2,5 dl melk
1 1/2 ss sukker
1/2 pose tørrgjær
6 dl hvetemel(til det ligner pizzadeig)
1 ts salt
2 ts nigellafrø(kan sløyfes)
2 ts bakepulver
4 ss vegetabilsk olje
2 1/2 dl yoghurt(jeg hadde ikke dette)
Liker å marienere kyllingkjøttet, river litt løk, ingefær, litt chili, salt og pepper samt litt olje og inn i kjøleskapet. Ta så mye/mange du trenger:) stekes etter 1 t og blandes i sausen.
saus
Rister koriaderfrø og spiskumminfrø ca to ts av hver- støtes i morter og blandes med: olje
kanelstang
6-7 nellik
6 kardemommekapsler
løk
paprika
gurkemeie
tomat
garam masala 1-2 bokser tomat
tomatpure
2- 3 dl youhurt(alt. fløte, rømme) taes i litt etter litt
Stå og surre i 1 t.
Serveres med basmatiris, nybakt naanbrød og godt humør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar